AVANCEM

Direcció al futur

Qui diu que només és pels nostres fills, l’estudiar? Qui diu que només ells són els que tenen el futur? Nosaltres, tenim el seu futur a les nostres mans, i és per això que hem d’avançar, perquè som el mirall del què ells faran i els hem de demostrar que no n’hi ha mai prou, que sempre es pot fer més, i que sempre s’és a temps a donar un tomb a la nostra vida.

Començo amb molt d’entusiasme aquest nou bloc,  ja sigui com exercici del nou treball, però alhora per  mostrar una mica al món empresarial que n’hi ha alguns que estem empenyent aquest país per donar-li un tomb a la manera de servir: el món de les xarxes socials està trucant a moltes portes i amb molta força, comencem doncs a professionalitzar-nos com cal i a situar-nos amb les noves tecnologies.

Benvinguts al meu petit món de Community Manager.

Anuncis

Publicat per

ninauli

Gràcies al Biel i a la Jana, aprenc a ser mare de dos adolescents! Professionalment, tot i que sóc TEAT, Export Manager i vaig fer un màster de Community Manager, sóc empresària d'un magatzem de pedres, marbres, granits, quars i porcellànic. I si trobo el moment, escric.

2 pensaments sobre “AVANCEM”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s